Flag Dutch Language

Bedrijf

InsideInsight is een jong bedrijf dat zich specialiseert in geavanceerde business performance software toepassingen en dienstverlening. Wij beschikken over een team van consultants met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van financial accounting en cost accounting, business consultancy en beslissingsondersteunende systemen.

Wij bieden consultancy en implementatie ondersteuning voor klanten die hun voordeel willen doen met onze software oplossing.

Foto Andries


Andries van Reekum – CEO

Andries is verantwoordelijk voor de algehele leiding en het InsideInsight ontwikkelprogramma. Hij heeft een sterke achtergrond in financial accounting en cost accounting en heeft jarenlang gewerkt voor Cap Gemini, een van de wereldleiders op het gebied van IT consultancy. Hij heeft zijn consultancy vaardigheden en expertise gedurende vele jaren verder ontwikkeld met zijn eigen consultancy bedrijf en heeft vele opdrachten uitgevoerd bij o.a. Philips Medical Systems, Lanier Worldwide, TNO en Centraal Beheer Achmea. Ook heeft hij vele opdrachten uitgevoerd in de utility industrie, bankwereld en (semi-) overheidsorganisaties.
Andries heeft uitgebreide ervaring opgedaan en inzichten verkregen op het gebied van logistieke processen, kostenmanagement, financiële informatievoorziening en business performance verbeteringen.
De toenemende vraag vanuit de markt naar makkelijk te gebruiken beslissingsondersteunende toepassingen die transparante inzichten kunnen verschaffen in resource planning, bedrijfsprocessen en kostenstrukturen was de reden dat hij het ontwikkelprogramma startte dat uiteindelijk tot de huidige toepassing InsideInsight heeft geleid.
Samen met Guus van den Brand heeft Andries het nieuwe bedrijf InsideInsight opgericht.

Andries heeft een lic.oec. (finance en cost accounting) van de Universiteit van St.Gallen.

“Onze missie is software en bijbehorende ondersteuning te verlenen die het management van organisaties helpen bij het nemen van strategische, tactische en operationele beslissingen teneinde de winstgevendheid van die organisaties te verbeteren.”

 

View Andries van Reekum's profile on LinkedIn

Foto Guus


Gustaaf J. van den Brand – CMO

Guus is verantwoordelijk voor InsideInsight’s globale verkoop management, marketing communicatie, distributie en channel management. Guus heeft uitgebreide expertise in (inter)nationaal business unit management, marketing en sales management in snel groeiende ondernemingen. Hij heeft zowel in B2C als in B2B markten senior management posities bekleed, zoals in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie en in de financiële dienstverlening. Gedurende een aantal jaren was Guus CMO international brands voor vruchtensappen (Appelsientje, CoolBest, DubbelFriss), zuivelproducten (Coberco, Friesche Vlag) en droeg volledige verantwoordelijkheid voor marketing, productontwikkeling en research en development. Guus heeft een nieuwe business unit opgezet voor de buitenshuis markten voor de hiervoor genoemde producten en heeft andere bedrijven op dat gebied gereorganiseerd. Na zijn uitgebreide carrière in de voedingsmiddelen markten heeft Guus een verscheidenheid aan senior (interim) managementposities bekleed in de verpakkingsindustrie (Depa, Burgers, Flexiprint) en in de financiele dienstverlening (Stichting Besparingsplanner, OVENOA).
Guus is een resultaatgerichte, betrokken en enthousiaste manager met een strategische visie, in staat om veranderingen te bewerkstelligen en te managen, te delegeren en hands-on.
Hij weet wat er speelt in de business, inside en outside.

Guus is afgestudeerd als doctorandus in de bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

View Gustaaf J. van den Brand's profile on LinkedIn

Foto John


John Terwilliger

John heeft diverse operations- en finance-gerelateerde interimmanagement & adviesopdrachten uitgevoerd voor Nederlandse & internationale cliënten, van MKB tot grootbedrijf, beursgenoteerd en privately-held. 
Zijn expertise is o.a. integratie van gefuseerde en aangekochte bedrijven, afwikkeling van kleine en middelgrote bedrijven in (pre-)faillissement, en aanbrengen van structuur in groeiende bedrijfsactiviteiten.
Zijn ervaring tot nu toe dekt o.a. groothandel (non-food, mode/kleding, landbouwgrondstoffen), detailhandel (electronika, mode/kleding), productie (medical devices, mode/kleding), en diensten (financieel, bouw).  Voorheen was John 13 jaar werkzaam in Azië bij HSBC, de mondiale bank & financiële dienstverlener.
In 1997 koos John voor Europa en het ondernemerschap en opende een van Nederland's eerste Seattle-style koffiespeciaalzaken.

John heeft een BSc in Economics (Multinational Enterprise) van The Wharton School en de eerste BA in Dutch Studies van de University of Pennsylvania.

 

View John Terwilliger's profile on LinkedIn

 

Grafische interface

Krachtige, interactieve en meest geavanceeerde grafische interface die beschikbaar is voor het analyseren van complexe modellen

Lees meer ...

Dashboard

Direkte toegang tot stuurinformatie en kritieke succesfactoren via krachtig management dashboard

Lees meer ...

Getting started

Hulp nodig om te starten met Performance Management?
Ontmoet Gary Cokins …


“Testimonials”

Overzicht funktionaliteiten”